Drænbeton – spilbare baner i vådt vejr!

 

Det er ingen hemmelighed at det regner meget i Danmark i dele af året. Regnvåde baner er tunge at spille på og sågar umulige at benytte, såfremt der ligger vandpytter på banerne.

NKI Sport har i samarbejde med Padelsport.dk derfor sat en effektiv drænbeton i produktion, som vi benytter til støbning af en unik padelbund.

Drænbetonen er en drænende beton, som tillader al nedbør løbe direkte gennem padeltæppets drænhuller og videre ned gennem betonen uden forbehold. Dette giver en padelbund, som i langt højere grad er gearet til det danske klima kontra en traditionel betonbund.

 

Denne løsning giver et stort udbytte for såvel forventningsfulde padelspillere  samt for baneindehaveren, idet det er muligt at spille direkte efter en stor byge, da der som vist i videoen nedenfor ikke vil opstå våde plamager på banen.

Indehaveren har således mulighed for at få fin belægning uden ´tom-drift´ på banerne, og forventningsfulde spillere kan komme til at spille frem for passivt at måtte kigge skuffet på en regnvåd bane.