GOLF

Få det perfekte golfanlæg! Vi leverer professionelle kunstgræsløsninger til golfklubber, minigolf på campingpladser og institutioner, og vi sørger også gerne for puttinggreens til haven derhjemme.

Det perfekte golfanlæg – året rundt

Med kunstgræs er der mulighed for at have et perfekt golfanlæg hele året. Med vores løsninger, kan der være golf på programmet uanset årstiden, og I vil have mulighed for at spille i stort set al slags vejr.

Lad os tage en snak om dine ønsker og behov og sammen finde det perfekte anlæg til dig. Ring på 66 18 50 46, skriv på info@kunstgraes.dk eller udfyld vores kontaktformular – så ringer vi dig op lige så snart vi kan.

Muligheder, der passer til dine behov
Der kan være store forskelle på de enkelte installationer. Derfor tilbyder vi forskellige kunstgræstyper, så der altid er en løsning, der passer til netop dine behov – og til dine krav om eksempelvis mængden af vedligehold. 

Rådgivning for private og professionelle

Når man skal etablere et anlæg beregnet til golf kræver det indsigt i sværhedsgrad og spillemæssige behov. Derfor samarbejder NKI bl.a. med RoyalGreen om anlæg og rådgivning i alt fra private anlæg og til de professionelle installationer.

Mere end 15 års erfaring

I mere end 15 år har NKI leveret til både private, sportsklubber, lagepladser, arkitekter og en lang række andre kunder. Vi kender med andre ord branchen bedre end nogen anden, og alle vores medarbejdere står klar med kyndig og professionel rådgivning. På den måde sikrer vi os, at du altid får den bedste løsning og de bedste produkter.

Kontakt os og få et tilbud

Uanset om du selv ønsker at udføre bundarbejdet eller vil have et tilbud på hele din installation, er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder. Hvis du får brug for et overblik over din kommende installation, tilbyder vi gerne – helt uforpligtende – en tegning over de løsninger, vi mener er indenfor dine rammer. Ring os op på 66 18 50 46, skriv til os på info@kunstgraes.dk eller udfyld vores kontaktformular.

Clockgolf. Putting med æstetik.
Husk at du kan bestille en vareprøve
og se vejledende priser på disse
typer i vores webshop.