Tennis

NKI er din professionelle samarbejdspartner. Ingen slår vores græs!

Øer Maritime Ferieby

Kunstgræs gør anlægget attraktivt

Der er en stigende tendens til, at både tennisspillere og klubber foretrækker kunstgræs til tennisbanerne, hvad end der er tale om renovering af belægningen eller nyanlæg. Kvaliteten af en bane med kunstgræs gør anlægget langt mere attraktivt, og det skyldes i høj grad, at kunstgræsset gør det muligt at spille i stort set alt slags vejr. Herudover lever de spillemæssige egenskaber op til alle internationale standarder.

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du have et uforpligtende tilbud? Så tag fat i os på 66 18 50 46, skriv på info@kunstgraes.dk eller udfyld formularen nederst på siden.

ITF® certificerede banesystemer

Som ved alle vores øvrige kunstgræstyper til sport bliver tennisgræsset produceret hos Limonta Sport i Italien. NKI leverer og monterer græsset i et kit med opstregning, og du kan selv vælge, om du vil have en helt grøn bane, eller om en teglrød bane med grøn zone passer bedre til dine behov.

Alle vores banesystemer er certificeret af ITF® (International Tennis Federation), og kunstgræsset er dermed specifikt defineret med både opspring og hastighed. Dette er sammenlagt din garanti for at få en slidstærk og gennemtestet kunstgræsbane som kan opfylde alle krav til spillemæssige egenskaber.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på både renovering og nyanlæg af jeres tennisbaner. Vi sidder klar på telefonnummeret 66 18 50 46 og maildressen info@kunstgraes.dk, og du er også meget velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden.