FODBOLD

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole vil kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

NKI er din professionelle samarbejdspartner, når din klub eller skole vil kunne spille fodbold hele året på en kunstgræsbane i den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde ud af, hvilken løsning der er den bedste til dine behov. Ring til os på 66 18 50 46, send os en mail på info@kunstgraes.dk eller udfyld vores kontaktformular – så hører du fra os hurtigst muligt.

Mere end blot en leverandør

Når vi siger, at vi er partner, er det fordi, vi mener det. Vi vil gerne være mere end din leverandør, og det afspejler sig i vores meget høje prioritering af din bane – også efter installationen. Vi har vores egne montageteams, som kører i hele landet, og vi tillægger det meget stor betydning at vore installationer hele tiden fremstår i en stand, som svarer til græssets høje kvalitet.

Derfor vil du opleve, at NKI med jævne mellemrum aflægger din bane et besøg og kommer med løbende tilbagemeldinger om banens tilstand. På samme måde er vi altid interesseret i en vedvarende dialog med dig som kunde omkring konkrete ting som vedligehold, status på indfyld osv.

Kyndig rådgivning fra vores eksperter

Ved opstarten af et projekt med kunstgræsbaner er der flere ting at tage højde for. Det er vigtigt, at man gør sig tanker om, hvilket system man ønsker at etablere. På vore produktsider her på hjemmesiden kan du læse om de forskellige elementer i systemerne til en kunstgræsbane – lige fra græstype til drænløsning og indfyldstype. Vi tilbyder naturligvis fyldestgørende rådgivning om alt fra baneplacering til projektbeskrivelse og prisoverslag.

Høj funktionalitet med lav vedligeholdelse

Fokus hos NKI ligger meget på de funktionelle egenskaber sat op mod mulighederne for at holde vedligeholdelsen på et minimalt niveau.

Med udgangspunkt i vores solide erfaring fra branchen kan vi rådgive dig om, hvilke systemer, der passer bedst til netop dine behov – hvad end det er en stadionbane eller en træningsbane, der er tale om. Vi ved alt om materiale, stråhøjde, fibertæthed, vedligeholdelse og alle de andre elementer, der er vigtige at have styr på, når man skal vælge det rette system.

Laboratorietestede og godkendte systemer

Alle de systemer, vi arbejder med hos NKI, er laboratorietestet og godkendt af både akkrediteret laboratorium samt FIFA.

Download vores huskeseddel for bygherrer her og husk: Du er altid mere end velkommen til at kontakte os for en snak om, hvilket system der passer bedst til dit behov. Du kan ringe til os på 66 18 50 46, sende os en mail på info@kunstgraes.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Totalentrepriser

NKI har stor erfaring i at udføre den fulde entreprise, lige fra anlægsopgaven til målpakken.
Vi er en del af et entreprenørfirma og kan derfor, med en autoriseret kloakmester i ryggen, rådgive og udføre en samlet løsning, således du, som bygherre, ikke står med flere underentreprenører og efterfølgende mangel på overblik.
Kontakt os meget gerne for vores referencer som totalentreprenør.

Kunstgræsbaner og miljø

Bæredygtige installationer er mange ting. Vi tillægger oplysning og individuel tilpasning meget stor vægt.
Vi har brugt mange ressourcer på at tilegne os viden således vi kan oplyse fuldstændig objektivt omkring fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.
Omgivelser og miljøet omkring banerne har vi, på samme vis som alle andre, stor interesse i, at holde rene og lave bæredygtige installationer.
Vi tror ikke på at løsningen på udfordringerne ligger i, at ændre navnet på vore produkter, til noget med ”Bio” eller ”Øko” – men derimod en grundig og troværdig dokumentation, som er tilpasset de konkrete krav på den projekterede beliggenhed.
Vi tror på at de økonomiske ressourcer skal bruges rigtigt, og er i stand til at levere alt fra baner med gummi og indfyldssikring, til organiske indfyldssystemer, Non-infill systemer og tilmed en rensefunktion på drænløsningen som gør vandet mere rent end regnvandet.

Læs mere her

Læs mere om minimering af mikroplast fra kunstgræsbanen.

Lad NKI stå for vedligeholdelsen af din kunstgræsbane, og forlæng banens levetid
Således demonterer vi en udtjent kunstgræsbane
Nordisk kunstgræs import

Fodboldgræsset fra NKI leveres i samarbejde med de største producenter af kunstgræs i hele verden.

Vi lægger vægt på at være en innovativ leverandør af kunstgræs i den højeste kvalitet og vælger producenter som arbejder, på baggrund af FIFAs krav til produktion, kvalitetskontrol, installationserfaring, opbygningskompetencer, referencer samt generel erfaring, og må kalde sig FIFA Preferred Producer.

Denne certificering er din garanti for en leverandør, som altid presser sig selv til, at levere et suverænt produkt.

Huskeseddel

Se huskeseddelen for bygherre her