Logogræs

Uanset om du vil fremhæve dit logo på en messe, eller om du gerne vil integrere din klubs logo direkte i baneinstallationen, giver logogræs dig en helt unik mulighed for at eksponere et budskab på en effektiv og meget æstetisk måde.


Få rådgivning fra erfarne eksperter

Hos NKI har vi arbejdet med bl.a. logogræs i mere end 15 år, og vi kan derfor vejlede dig om de mange spændende muligheder, og sammen kan vi finde frem til, hvad der passer bedst til lige præcis din bane eller dit projekt. Vi er altid til at komme i kontakt med, og har medarbejdere siddende klar til at hjælpe på telefon 66 18 50 46 og på mailadressen info@kunstgraes.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen længere nede på siden, hvis du gerne vil ringes op.

Logogræs i samme fiber som fodboldbanen

Såfremt planlægningen giver mulighed for det, kan vi producere logogræsset i nøjagtig samme fiber som selve fodboldbanen er udført i. Det giver et virkelig flot resultat, og får logoet til at stå knivskarpt på banen.


Logogræsset produceres med farvede fibre og er altså dermed fuldstændig UV-bestandigt

Mange muligheder for logo

Hvis fodboldbanen ikke er udført i kunstgræs, er der oftest en form for anden belægning i forbindelse med sider og udskiftningsbænke. Disse områder kan med fordel udnyttes til eksponering af sponsorer eller klubbens logo. Se bl.a. eksemplet herunder:

Effektiv eksponering med kunstgræs

Kunstgræs kan bruges i rigtig mange forbindelser, og bl.a. til brug på messer, foran dit domicil eller i dit mødelokale er det en anderledes og yderst effektiv eksponeringsmulighed


Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med logogræs? Så kontakt os endelig – enten på 66 18 50 46, info@kunstgraes.dk eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.