Om NKI Sport

Høj kvalitet, fantastisk service og ikke mindst de bedste produkter på markedet – det er kort sagt, hvad du kan forvente dig fra NKI Sport

Mere end 20 års erfaring

NKI Sport har i over 20 år leveret kunstgræs til sportsklubber, arkitekter, legepladser og private. Vi anser værdien af det færdige resultat som vores visitkort, og du kan derfor som kunde forvente altid at modtage kunstgræs leveret i den højeste kvalitet og med fokus på, at dit kunstgræs er tilpasset de krav, du stiller til de funktionelle behov lige netop du har – hver gang.

Markedets bedste kompetencer inden for kunstgræs

Vi er overbeviste om, at vi tilbyder markedets bedste kompetencer inden for kunstgræs. Det bekræftes kun af at vi i sommeren 2012 havde fornøjelsen af at anlægge Danmarks første superligabane i kunstgræs hos de danske mestre fra FC Nordsjælland, i Farum Park. I 2016 hjalp vi Brøndby Stadion med at blive “Bedste Bane i Superliagen”, og i 2018 har vi leveret hybridgræs til VM-stadionet Zenith Arena i Rusland.

Seriøs og grundig rådgivning

Kunstgræs er et meget visuelt produkt og derfor vil NKI, til enhver tid, meget gerne fremsende prøver på den type græs, som du overvejer. Vi lægger stor vægt på, at give dig et overblik over alle de muligheder, som kunstgræs vil kunne give dig, så derfor kan du altid forvente en seriøs og grundig rådgivning, hvis du kommer i tvivl og ønsker at vi skal kontakte dig.

Ingen slår vores græs

Fordelene ved kunstgræs er åbenlyse og da vi kender alle fordommene omkring kunstgræs, tør vi godt garantere, at du bliver overrasket, når du opdager den verden som åbner sig, med den udvikling, som denne type belægning har været igennem, inden for de seneste år.

Derfor er vi også helt sikre i vores sag når vi hos NKI Sport påstår at ”Ingen slår vores græs”

Referencer
Læs referenceudtalelser her