Legepladser

NKI er din professionelle samarbejdspartner. Ingen slår vores græs!
Kunstgræs er en oplagt mulighed ved anlæg af legepladser. Vores landskabsgræs er både behageligt og praktisk, og så kan det indgå i et system til certificeret faldhøjde. Vores legepladsgræs lagerføres i 6 forskellige farver, og dermed er mulighederne for at skabe et levende og stimulerende miljø på legepladsen uendelige.

Vil du høre mere? Så kontakt os og lad os tage en snak om, hvad du har brug for til dit projekt. Vi giver også gerne et tilbud – helt uforpligtende. Ring til os på telefon 66 18 50 46, send en mail på info@kunstgraes.dk eller udfyld kontaktformularennederst på siden.

En af markedets stærkeste kunstgræstyper

Til specifikke legeområder – f.eks. under rutchebaner og ved trampoliner – tilbyder vi en af markedets allerstærkeste kunstgræstyper. Dette produkt er specielt udviklet til at indgå i systemer, hvor kravet om slidstyrke og sikkerhed er i højsædet.


Kunstgræs på legepladsen giver en unik mulighed for at skabe et behageligt og smukt område, selv på mudrede og problematiske arealer.

Underleverandør til Danmarks førende legepladsproducenter

Når du handler med os, handler du samtidig med de absolut bedste producenter af legepladser i hele Danmark. NKI er nemlig underleverandør til landets førende legepladsproducenter, og derfor har vi stor erfaring i både belægning, sikkerhed og æstetik i forhold til kunstgræs på legepladsen.

Visuel indlæring

Kunstgræs åbner også mulighed for visuel indlæring. Børn lærer forskelligt, og langt fra alle børn er bygget til at sidde stille på en stol og lytte, når de skal lære noget nyt. Udnyt belægningen på legepladsen eller multibanen, og gør disse populære områder til en aktiv del af indlæringsmiljøet.

Ved at gøre brug af visuel indlæring i kunstgræsset rammer man SE-, RØRE- og GØRE-børnene lige der, hvor deres ”indlæringskanaler” er mest optimale.

De forskellige indlærings-designs kan bruges i undervisningen, men gavner også den ubevidste indlæring, når børnene færdes på skolens arealer – både i timerne og i frikvarteret.

Hent vores katalog med muligheder for kunstgræs til visuel læring her.

Få et tilbud – helt uforpligtende

Der er enormt mange muligheder for at skabe flotte og engagerende legeområder med kunstgræsbelægning. Kontakt os for at høre mere og hiv endelig også fat i os, hvis du er interesseret i at få et tilbud på din opgave. Det er helt uforpligtende. Du kan få fat på is telefonisk på 66 18 50 46, på info@kunstgraes.dk eller ved at udfylde kontaktformularen, der ligger nederst på siden.

Husk at du kan bestille en vareprøve
og se vejledende priser på disse
typer i vores webshop.