Multisport

Multisportsbaner er en fantastisk måde at skabe et samlingssted i lokalområdet, på en skole eller i en sportsklub, og hos NKI Sport har vi kunstgræs til alle de aktiviteter, man kan ønske sig på et multisportsanlæg.

Professionel leverandør med 17 års erfaring

NKI Sport har mere end 17 års erfaring fra branchen, og vi kan altid hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger. Lad os tage en snak om, hvad du ønsker dig – om dit anlæg eksempelvis primært skal have vægt på fodbold, eller om du har behov for et anlæg, hvor der også skal kunne dyrkes håndbold, tennis, basket- og volleyball.

Kort sagt: Vi leverer og rådgiver om belægningen til lige præcis dit behov. Interesseret i at høre mere? Så ring, skriv eller udfyld kontaktformularen nederst på siden.

Vi finder den rette løsning til dig

Der er en væsentlig forskel på, om multisportsbanen skal anlægges på en skole eller i en idrætsklub, hvor banen kommer til at blive brugt af mange forskellige mennesker hver dag, eller om der eksempelvis skal etableres et anlæg, hvor belægningen primært vil blive brugt af mindre børn.

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige produkt, der svarer til dine behov og ønsker for kunstgræs, indfyld, vedligehold og andre væsentlige elementer. På den måde sikrer vi, at våde brugere og bygherre får maksimal glæde af anlægget.

Førstevalg hos førende leverandører

Vi har vore egne montageteams som arbejder i hele landet, ligesom vi også har et netværk af særdeles kompetente samarbejdspartnere til at udføre det aftalte anlægsarbejde.

Det er derfor ikke nogen tilfældighed, at NKI Sport er det åbenlyse førstevalg, når de førende leverandører af bandesystemer, skal bruge kunstgræs.

Få et tilbud – helt uforpligtende

Har du spørgsmål til vores produkter og vores services, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver også altid gerne et helt uforpligtende tilbud. Du kan få fat på os på telefonnummeret 66 18 50 46, eller du kan skrive en mail på info@kunstgraes.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Kunstgræs til Crossfit.
Filmen er fra CrossFit Hobro.
NKI har kunstgræsset, som er skræddersyet til CrossFit. Den rå og benhårde træningsform stiller tilsvarende krav til udstyr og omgivelser. Kunstgræsset udmærker sig ved at have en ekstremt høj slidstyrke, tåler store belastninger og er perfekt til f.eks. træning med f.eks. slædetræk osv.
Vedligeholdelsesaftale

NKI Sport tilbyder meget gerne en vedligeholdelsesaftale af din multisportsbane med luftning og genindfyld i en frekvens som passer til dit behov. Kontakt os for et forslag