NKI HYBRIDGRÆS

– naturligt, forstærket sportsgræs.

Et naturligt udseende og en naturlig følelse af græs.

Et hybridsystem giver øget antal spilletimer sammenlignet med naturligt græs. Kunstgræsfibrene giver stor slidstyrke og tåler stor belastning, modstår perioder med kraftig regn og lange perioder med tørke. De yder samtidig beskyttelse for hjerteskuddet i det naturlige græs, som herved får en hurtigere genvækst. Den vævede backing gør systemet meget robust. Både for det naturlige og den kunstige del

Hybridgræs er en kombinationen af de bedste spillemæssige egenskaber fra naturligt græs og styrken fra kunstgræs som giver en enestående spilleoplevelse. Jævnheden og den ensartede overflade giver optimal stabilitet og spillehastighed. De kunstige fibre sikrer at banen er grøn året rundt.

En vævet backing giver en stærk ”tuft lock” og stor stabilitet. Det sikre samtidig ved en maksimum vandgennemtrængelighed en dybere rodudvikling og herved et øget vandoptag. Et vævet hybridgræstæppe indeholder ikke hverken PU eller Latex og åbner herved op for genbrug/recycling.

NKI har bl.a. produceret det tæppe der blev lagt som “Lay & Play” på Zenith Arena i Skt. Petersborg til VM i 2018? Så tag endelig fat i os. Vi har mange års erfaring fra branchen og er stolte af nu også at kunne tilbyde enestående hybridgræsløsninger til vores kunder. Ring på 66 18 50 46, skriv på info@kunstgraes.dk

Græs fra markedets førende producenter

 

Hybridgræs hos AGF på Ceres Park

Det nye hybridgræstæppe på CERES Park blev leveret fra vore nursery i Odense og installeret i foråret 2020.
Græstæppet stod snorlige, ikke mindst grundet den passionerede pleje, som groundsman Kasper Lund Poulsen har gav banen i Corona-pausen. Kasper udtalte forud for en kamp: ”Min oplevelse med hybridgræs har været helt fantastisk. Jeg er vildt imponeret over produktet og det er super nemt at arbejde med. Og efter kamp og træning er der ingen skader, der skal bare en klipning til så er den rettet op. Så hele vejen igennem et fantastisk produkt…” Man har store ambitioner i Smilets By. Og nu har de fået et græstæppe, der passer til….

 

Hybridgræs hos AC Horsens på Nordstern Arena

I 2023 anlagde vi hybridgræs på AC Horsens’ stadionbane. Banen blev omlagt i sommerpausen. Fra den 3/6 hvor den gamle bane blev taget af og bunden forberedt til hybridgræs. 3 ½ uge sener blev banen tilsået og så gik det intensive program med pleje og pasning i gang for at sikre banen de mest optimale vækstbetingelser. Efter 7 uger med sol og sommer var banen klar til 1. kamp i uge 31.

 

Vores græs brugt til VM 2018 i Rusland

Vi har siden starten troet fuldt og fast på at hybridgræs ville blive et godt alternativ til ren naturgræs. I januar 2018 høstede vi en stor portion af vores græs i Odense, og fik det transporteret i kølebiler direkte til Rusland. Her blev det installeret på VM-stadionet Zenith Arena af et montageteam fra Queens Grass på en forberedt bund. Vi er enormt stolte af at være leverandør til et så stort arrangement.

Se TV2’s dækning af historien på dette link:
https://nyheder.tv2.dk/samfund/2018-01-14-messi-og-neymar-skal-spille-paa-dansk-graes-til-sommer

Hybridgræs – Superligaspillernes førstevalg

En anden succeshistorie, som vi er stolte af at have været en el af, er Brøndby Stadion, der i foråret 2016 besluttede at skifte til  hybridgræs. Systemet blev det første af sin art i Superligaen, og blev installeret i sommerpausen 2016. Kombinationen af hybridgræs og ikke mindst et fornemt stykke groundsman-arbejde gjorde, at Brøndby på blot én sæson gik fra at være næstdårligste bane i Superligaen til at blive kåret til ”Bedste Bane i Superligaen 2016/2017” af Spillerforeningen, altså valgt af spillerne selv.

Hør mere og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, er du nysgerrig efter at høre mere om hybridgræs, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud? Så hører vi gerne fra dig, enten på 66 18 50 46, info@kunstgraes.dk eller via kontaktformularen nederst på siden. Med mere end 15 år i branchen og erfaring fra en lang række projekter fra glade og tilfredse kunder vejleder vi dig gerne til at finde de rigtige løsninger til dig, din bane og dit projekt.

Hybridgræs hos AGF i Ceres Park

FYNSK HYBRIDGRÆS TIL VM-STADION I SKT. PETERSBORG Se TV2’s dækning af historien på dette link: